lauantai 9. helmikuuta 2013

Kaakelit maalattu, kirppislöydöt tuunattu ja sneak peek tulevaan "työpajaan"

Muutama viikko sitten maalailin meidän keittiön kaakelit. Entisetkään eivät älyttömän pahat olleet, mutta halusin vähän rauhallisemman tausta välitiin. Kauniit esineet tulevat nyt paremmin esille. :)
Kävin kyselemässä kaakelimaali, mutta myyjä vinkkasi, että noin pienen määrän saan edullisemmin ottamalla tartuntamaalia ja sitten ihan tavallista öljymaalia. Lopputuloksesta tuli hyvä. Kolme maalaus kertaa se tietenkin vaati, mutta eipä tuo haitannut. Tartuntapinta maalattiin hieman hapsuisemmalla telalla (en tiedä sen oikeaa nimeä) ja pinta vaahtomuovitelalla. Maalaus onnistui helposti ja tulos oli tosi siistiä. Haju hieman haittasi, mutta siitä selvisi pienellä tuuletuksella. 

Tältä keittiö näytti ennen kuin aloin heilua siellä telan kanssa.


Ja tältä se näytti tartuntamaalin jälkeen:


Ja tältä parin maalikerroksen jälkeen valmiina.
Keittiöön on vielä tulossa muutama pieni muutos, mutta se taitanee jäädä keväälle. Pitää saada eteisen remontti ensin valmiiksi.

Olen täysin unohtanut kuvata hienon tuunauksen, jonka tein SPR:n kirppikseltä ostamistani jutuista, jotka maksoivat huikeat 2,50 euroa. 
Kuvat kertovat paremmin, eli tässäpä tämä: 


Ja lopuksi vielä pieni vilautus siitä, missä tulen viettämään aikaani lisääntyvissä määrin tulevaisuudessa... Lähiaikoina tulossa pieniä vilautuksia siitä, mitä tulevaisuuden suunnitelmiini kuuluu. :) Päivätyönäni en ole vaihtamassa mihinkään, mutta olen pian virallisesti sivutoiminen yrittäjä. Oliskohan innostus käsillä tekemiseen sukuvika? Perheessäni on tehty ennenkin puutöitä, joten vanha sananlasku "ei omena ole kauas puusta pudonnut" sopinee tähänkin tilanteeseen. 

 Takaisin itse asiaan, eli isäntä muutti meidän kylmävaraston lämpimäksi työtilaksi lähinnä itselleen, ja minulle siinä sivussa.2 kommenttia:

 1. hei, hyvin onnistunut tuo välitilankaakeli maalaus. :) nätti.
  Tuo teidän työkaluvarasto on kyllä ihan täydellinen :) täälläkin pitäisi saada kaikki kunnolla järjestykseen :)
  mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! :) Minustakin siittä tuli ihan kiva, ja kestää jopa läheltä katsomisen ihan hyvin...

   Nuo työhuoneet, ullakot ja varastot tuppaa meillä on jäämään aika kaaokseksi, mut pikku hiljaa... :) Yläkerran ullakko varastot ovat vielä ihan hirveät, vaikka on asuttu täällä jo hieman reilu puolitoista vuotta...

   Poista

Kiitos kommentistasi!