sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Ala-asteikäisen pojan huone - harrastuksena salibandy!

Eilen viimein yläkerran ikkunoista pilkahteli auringon valoa sen verran, että sain edes jotenkin kelvollisia valokuvia otettu. Ensimmäisenä esittelyssä joulukuussa uudelleen tapetoitu ja järjestelty kolmasluokkaisen huone. Aikaisemmat tapetit olivat jo todella hirveässä kunnossa, joten päätettiin tehdä huoneeseen pieni ilmeen kohotus vaihtamalla tapetit. En liiemmin pidä laminaatin väristä, jota meillä on vähän joka puolella taloa, mutta tapettien vaihdon jälkeen sekin näyttää tuolla huoneessa ihan siedettävältä.

Pojan rakas harrastus on salibandy ja yllätys, yllätys - tapettien väriksi poika valitsi mustaa ja harmaata! Olen tyytyväinen lopputulokseen, eikä huone näytä enää taaperoikäisen huoneelta.
Pojan huoneessa on aikaisemmat asukkaat jossain vaiheessa ottaneet käyttöön kylmän ullakon, eli huoneessa on tuollainen vinokattoinen syvennys. Siirrettiin remontin yhteydessä pojan sänky sinne ja laitettiin syvennyksen alkuun kisko kattoon. Verhojen avulla saa kivasti rajattua makuutilan erilleen muusta huoneesta. Pojan toive oli musta verho, onneksi löysin tuollaista missä on valkoisia tähtiä. Ei ole ihan niin synkkä.

Syvennyksen molemissa päissä on vielä erikseen pienet, lämpimät varastokomerot, jonne loput lelut on helppo laittaa säilöön. Toisessa taitaa kyllä olla jo kaikkea muutakin rojua...

Huoneessa ei ole verhoja lainkaan, vain harmaa rullaverhot ja tuollainen ylijääneistä tapeteista ja paperista askartelemani lippunauha. Meillä ei ole makuuhuoneessakaan verhoja. Jostain syystä olen kovin tykästynyt tähän yläkerran verhottomaan ilmeeseen.Pojan koulupöytä. Tässä tehdään kotiläksyt... No, ei kyllä tehdä. Ei ole taidettu tehdä yhtään ainutta kertaa. Poika valtaa keittiön pöydän koulukirjoineen joka kerta.


Salibandy haluttiin jotenkin näkyviin huoneeseen, joten kävin ostamassa muutaman uuden säbäpallon ja laitoin ne vanhaan spagettipurkkiin.


Samoin uudestaan maalattua muuria vasten laitettiin katosta roikkumaan siiman avulla lyhyeksi jäänyt maila. Tällä mailalla poika on pelannut ensimmäisen kautensa, joten tunne-arvoa löytyy. ;)Ainut taulu huoneessa on kaverini tekemä I have a dream taulu. Anni muuten tekee monenlaista taidetta, lisää pääset kurkkaamaan täältä: Annioutlife Desing (klik).


Ennen joulua innostuin vielä askartelemaan tapetista tähden.


Nyt pitää lähteä kaivamaan ulkovaatteet jostain esille, lupasin nimittäin eilen pojalle, että lähden läheisen koulun pihalle tekemään hänen kanssaan säbätreeneissä annettuja kotiharjoituksia. Jes, taas päästään toteamaan, että äidin pallon käsittelytaidot on ihan surkeat. ;)

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!